trodde

trodde jag hade gått vidare
trodde jag var stark nog
trodde så mycket, men hade så fel

___

tack för att du försöker få mig att se det ljusa i det stora mörka.

vad ska jag säga?

som sagt; vi visste båda två att den här dagen skulle komma...
men det kom ändå som ett slag rakt i bröstet!
finner inga ord.
ser bara dig.

IKSU med malin

Idag har jag varit och tränat med malin på iksu.
Vi körde lördagshappeningspasset, kombinerad dans med kondition=)
helt okej ! sen slappgymmade vi lite, badade, bastade och så=)
trevligt, trevligt !

imorgon blire core och stepdance !
taggga


18 år

Idag blir min lilla siz 18 år, konstigt nog, jag som fortfarande bara är 17, allt en knasig historia utan svar.
Fasen, vill också bli 18 !!!

GRATTIS MALIN !




Guldfisken

Vill berätta för dig att jag tycker att du är magisk. Går det?

”Skriv som du brukar”. ”Om vanliga saker. Sådant du funderar på. Från en tjejs perspektiv”. Kalas. Så nu ska jag stå till svars för alla tjejers åsikter? Den svenske universaltjejen. Ni kan kalla mig ”hon”. Jag får stå för allt pantat tjejer gör. Och inte gör.

Det känns lite obekvämt, men vad fan, är det någon som ska klara av det så är det jag. Jag är ju trots allt själv tjej och har varit det i dryga 18 år. Så det här ska inte vara något problem, eller? Visst, jag kan vara den där sportsligt snygga tjejen du stöter på i gymmet varje tisdagseftermiddag. Eller hon du gärna springer brevid på löpbandet. Eller vem som helst. Grannen. Hon som ligger halvt avklädd på gräsmatten en varm och solig sommardag. Hon som sommarjobbar, som inte vågar titta dig i ögonen. Eller är det kanske du som inte vågar titta henne i ögonen? Så tror jag att det är. Jag har alltid märkt hur du tittar på mig i smyg. Varför säger du inte hej? Jag vet ju att du vill. Den tjejen kan jag vara. Jag får väl också vara tjejen som är en jävla skitstövel. Tjejen som aldrig ringde efter den där gången. Fast hon lovade och viskade ljuva ord i ditt öra. Den tjejen får jag lov att vara. Jag kan vara tjejen du blev kär i den där veckan. Hon som visade dig runt i stan, hon som var tränad, solbränd, men ganska kort. Som hånglade upp dig ute på stranden när vi fått i oss för mycket dricka. Henne kan jag också vara. För någonstans har jag varit de här tjejerna, i livet eller i drömmar, dina eller mina.

Att spela rollen som den populäraste tjejen i plugget kan bli skoj och tufft, men jag ger det gärna en chans. Jag gick trots allt i en pluggig klass, så något har jag väl lärt mig. Att plugga. Om något. Mina vänner raggade på killar, medan jag blev vän med dem. Med er. Jag kommer ihåg hur jag tittade på er när ni tittade på dem, när jag mest av allt ville att ni skulle titta på mig. Jag var kär i dig, trots allt berättade du för mig att du undrade om jag kunde hjäpla dig att få min bästa vän. Inga problem, sa jag, eftersom att det åtminståne betydde att jag fick prata med dig.

När jag sedan faktiskt blev tjejen som fick grabbarna blev jag så förvånad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. När du inte stötte på min kompis utan på mig. När jag vände mig om för att kolla om det stod någon bakom mig. Men nej, det var MIG du ville ha. När jag var den du ville ha om så bara för en kväll. En natt. Den tjejen har jag också varit.

Faktum är att jag fortfarande är den tjejen, den som tvekar, men det får du inte berätta för någon. För om ni killar vet det, så betyder det ju att ni har ett ännu större övertag. Och det går ju inte. Om inte du skickar ett sms till mig så kan ju inte jag skicka ett till dig. Det spelar ingen roll om jag vill skicka ett till dig för att säga att du är helt jävla magnifik, det går bara inte. Reglerna säger att jag måste vänta tills du har svarat. Reglerna säger att jag inte kan tala om för dig att du är speciell om inte du antyder för mig att du är lite intresserad du också.

Jag är tjej, jag kan reglerna. Jag har aldrig gillat dem, men regelboken säger klart och tydligt att man inte får verka intresserad, och då är det väl lika bra att följa med. Eller? Går det bra om jag är tjejen som faktiskt aldrig fattat de där reglerna? Om jag är tjejen som faktiskt skickar dig ett sms två minuter efter att vi setts bara för att jag vill. Jag vill berätta för dig att jag tycker du är helt magisk. Går det? Kan jag få vara den tjejen? Jag hoppas det, för henne känner jag jättebra. Hon har hamnat i rejäla problem för att hon är precis så där framfusig, men hon måste vara sådan. Hon är sådan. Så om ni vill att jag ska vara den tjejen är jag tacksam.

Jag kan vara tjejen som väntar två dagar med att skicka ett sms. Ett kort, tråkigt jävla sms som inte avslöjar någonting. Vill ni så får jag väl vara den tjejen också. Jag får ge det en chans även om jag inte riktigt tycker om henne. Men eftersom jag nu tagit på mig rollen som den svenske tjejen så har jag inte så mycket att välja på. Eventuellt kan jag vara tjejen du bjöd ut, tåflörtade med i matsalen, gick hand i hand långt in sent på natten med. Hon du drömmer om på nätterna och hon som är den första du tänker på då du vaknar. Hon vill jag vara. Kanske är det min röst du hör i andra sidan av telefonen. Skrattet som bryter tystnaden, det kanske är mitt.
Kanske var det just våra läppar som möttes den där varma sommarnatten? Vem vill du att jag ska vara? Tjejen du spanar in, hon i paralellklassen, snyggingen i skidbacken? Hon som ständigt utmanar ödet för en flört? Hon som du myser med i soffan? Jag kan var dem allihop.

Det du inte vet är att jag är tjejen som spanar på dig bakom solbrillorna, när du går förbi och spänner dig på stranden. Vem vet om det är min rumpa du noga studerar i bankomatkön? Tjejen är jag, som i smyg fotograferar, eller hon som pedant fixar och donar med allt. Vem vet om jag är den första tjejen du möter efter det här? Den tjejen kan jag gärna vara. Hon vill jag vara.

Jag kan vara dem allihop. För är det något jag lärt mig genom att bo med er, vara småförälskad i er, skitförbannad på er och oerhört jävla frustrerad på er så är det det. Jag kan vara den tjejen. Jag har varit den tjejen. Jag är den tjejen. Den enda tjejen jag aldrig någonsin kommer kunna vara, är tjejen som förstår sig på er.
Sorry.
Den tjejen finns inte.

roligt liv?

I veckan...

...ser jag självklart på o.c ååh, I really looove it !
...lyssnar på rixfm, och den nya låten, "värsta schlagern" ?!
...läser historian, usch fy blä !
...surfar på min blogg, älskvärd
...shoppar jag sockar, trosor, hårband och träningsbyxor ! me like it !
...äter, menar kanske, fikar (!) , testade på fikabufén med brudarna, mums !
...dricker extra mycket vatten efter all träning, det är nyttigt=)
...jobbar som barnvakt på torsdag 16.00 , pengar !
...tränar på Iksu, provade på Powerpasset, annars köra på i gymmet som vanligt=)
...bävar inför historiaarbetet, blir nog bra till slut. Frågan är vad jag ska hitta på att ge till min egna malin, som blir 18 på fredag ! något tips?

Fikabufé

ojojoj, dagens tur på stan !
slutade klockan 13, men inte har man hjärta att gå hem och sätta sig med plugget, onej !

shopping med brudarna, sen fikabufén på Starz !
inte liiiite fika man tryckte i sig ! galet !
kanske inte värt 69 kr, men det är något man måste testa på.
kommer ha ont i magen imorgon, men so?!
roligt och mysigt var det

tänk om man hade ett jobb; då hade man ju kunnat köpa allt man pekade på !

___

o.c ikväll !


siz

♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥  - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ -♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥






Born like sisters to this world 

                  










♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥  - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ -♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥

 

 

Du & Jag

Myskväll med siz, såg filmen Du & Jag
helt klart en skön film
fina ord, fina stunder.





vi valde nog rätt film efter lång tid !

____

tiden tillsammans med dig bara rinner iväg.
låt den inte ta slut, för det är den som får mig leva.
tyck om dig.

Du & Jag

Du & Jag

Myskväll med siz, såg filmen Du & Jag

- Jag trodde vi bestämde att det inte skulle va vi två.
- Det trodde jag med....
- Men är det inte så?
- Jag tror nog inte man kan bestämma sånt.

- Det skulle nog inte funka.
- Det vet du inte om du inte försöker.
- Du fattar inte, det är...
- Jo, jag fattar.

- Man kan inte leva sitt liv för " hur det kommer kännas imorrn"
Vad lever man då för jävla skitliv?

helt klart en skön film
fina ord, fina stunder.

skola på en lördag?

skola idag? haha, vilket skämt, men tyvärr är det sant !
öppet hus, det gillar vi, (INTE !)
kommer bli en slapp dag, onödig dag !
driva omkring på skolan i 4 timmar.
men som tur är, ledig på måndag !!
blir nog bra det här.

____

stanna här hos mig

bastuparty !

Igår hade vi en mysig och skön bastufest=)
kvällen började med Let´s dance och fika.
sen blev det bastutjam !
grymt skönt, prata ut om massa saker.
lätta på hjärtat, sånt man behöver ibland=)
härliga tjejer, härliga stunder.
kvällen gillades grymt!

______________




nya friska tag

idag var första dagen på vårterminen, känns bra ! jag är väldigt nöjd med kurserna jag har avklarat under den långa, mörka höstterminen. börjar se ljust på våren och den för med sig mycket fint. det här kommer bli bra!  gäller att ladda med energi redan från början så man orkar hela vägen ut. göra bort allt plugg som sakta läggs på hög. saker man inte tänker på som man kan göra bort redan nu....

idag har jag börjat med mitt steppass, det kommer bli skojj. antar att jag under veckornas gång kommer att skiva om det här passet, både ont och gott. kommer nog ta en hel del tid att genomföra...

sen har jag varit duktig (tycker jag) , har börjat skriva min CV och imorgon ska jag ringa lotten och fråga om hon kan hjälpa mig om hon har något jobb att erbjuda. kommer bli bra ! gäller bara att tro på sig själv ! :)


jag tror jag är kär i våren!  
men jag äääälskar sommaren, bara så du vet !

äventyren

just nu känns allt så virrigt, så mycket jag vill göra. men det finns ingen tid och kraft. visst, jag vill ha sommar, sol och bad. fara till bulgarien med brudarna....men först är det den stora dagen, men Det! Att fylla 18 år. visst, kommer bli kalasbra, men det där med körningen, gud gruvar mig typ redan...måste ta tag i det där, så jag kan fortsätta vilja leva dagarna mot sommaren, mot bulgarien. mot äventyren !

det kommer bli succé !

jag måste sluta tänka, börja leva.

måste verkligen sluta tänka på alla saker i livet. Spenderar den mesta tiden till att fundera och grubbla över saker i mitt liv. saker jag har, saker jag saknar. varför ägna tid åt det, när jag ska leva livet.?
värdelöst ! kan inte somna längre - för jag ligger och tittar upp i taket för att jag tror jag ska se stjärnorna. stjärnorna där långt borta på himlen. lyckas se en stjärna falla, så jag får önska mig något. en önskan som går i uppfyllelse. men vad skulle jag önska mig om jag endast fick välja en sak? finns inte en chans att jag om någon skulle kunna välja en sådan sak. beslutångesten tar över och innan jag kommit på har stjärnan redan slockanat, och lyckan är över. som sagt, värdelöst !

sluta tänk, börja leva ! - det ska fasen bli mitt nya motto här i livet, att helt enkelt ta dagen som den kommer. men det är jag värdelös på. jag måste planera och strukturera allt så jävla noggrannt att ibland kan jag bli tokig på mig själv. men vad gör man inte; man vill ju planera så att livet blir bra. eller? det finns ju ingen knapp man kan trycka på där det står, ångra eller spela tillbaka.....tiden går.....

malin


malin












malin, ja vad ska man säga.....

bruden man diggar?!













malin



men hon kan vara riktigt söt också :]











today

idag har det varit en riktig träningsdag=) var riktigt på topp och cyklade iväg till iksu efter gruppträningen på skolan. där träffade jag heggen och axel , spelade lite squash och så. därefter gällde gymmet innan stepdance passet drog igång. Idag var det huuur skoj som hellst, värsta stämningen!


iksu
älska iksu helt enkelt!




 

Ångest

aah, tror det inte bara är jag som har ångset över att somna ikväll och vakna upp imorgon och inse att man måste pallra sig till skolan ! Så drygt ! Visst, det ska bli skojj att träffa alla igen, men sen kan man väl få gå hem? Lovet har varit ruskigt skönt ! Nu får man se framemot helgerna och göra det bästa av situationen till sportlovet ! DÅ kommer det hända grejjer !  

___

när kommer snön?

144

bulgarien

Nu är det 144 dagar kvar, sen bär det iväg till BULGARIEN ! Ska bli grymt skoj att fara iväg med er brudar, linn och ullis! Taggggga !

Halleluja?

                                            
   
  Skratta eller gråta?



black and white


Du satt på andra sidan

I helgen har det varit innebandymatcher som har gällt ! Vet inte hur många matcher jag har sett, säkert 20st !  Men  kul har det varit och mycket folk har man träffat :) Igår spelades alla finaler och självklart så satt man där på läktaren och såg match , efter match , efter match....och till slut kl 02.45 hade man vettet att börja bege sig hem. Tanken att gå och lägga sig tidigt vet jag inte riktigt vart den försvann.....får se om man lyckas bättre ikväll ! Före halv 4 måste men väl klara av....eller?



Bio ikväll med ullis & malin , sounds good ! -  Deja Vu


byebye

The greatest gift they'll get this year is life

"The greatest gift they'll get this year is life"

När allt känns tungt och svårt, gäller det att se det fina med livet. Låt inte det jobbiga ta över ditt liv, lös problemen på bästa vis och lev efter det. Det finns säkert folk som lever ett värre liv än dig. De som knappt vet om de överlever nästa minut. De som ständigt lever i skräck och rädsla. Tänk om du skulle leva ditt liv så....Var rädd om ditt liv och ta vara på det. Du gör vad du vill med ditt liv,
men kom ihåg. Du lever bara en gång!

syster

siz≡ Tillsammans är vi mindre ensamma. Att ha dig nära, betyder. Tillsammans är man mindre ensam. Jag vill inte vara ensam.

 Jag vill vara tillsammans med dig. 



             siz                       

Systrar - igår, idag & föralltid.

blunda



 
•Blunda, vad ser du; allt men ändå inget. Så känner jag! Allting finns där, men ändå inte. Jag ser dig. Hon. Den. Men tittar jag riktigt noga, är allting svart. Ett enda mörker utan slut. När jag öppnar ögonen, är allt som förr. Lika trist. Om man bara skulle blunda, drömma sig bort. Skulle allt vara underbart. Där finns drömmar. Drömmar om de jag vill ha, men även om de jag aldrig kommer få. Det går inte att ljuga om sitt liv. Det går inte heller att blunda för sanningen. Våga se sanningen. Sanningen om verkligheten. Det som är mitt eget liv. Livet jag ska leva. Även om man vill, går det inte. Det blir inte bättre, det löser inga problem. De finns fortfarande där. Tro mig. Börja se, upptäck livet. Det du har, är ditt liv. Ditt och ingen annans. Lev det. Lev det på bästa sätt. Lev livet. Livet du ska leva •  @




Nyår

nyår

nyår nyår  nyår



Nyår 2006 blev en lyckad kväll!

*Mysmiddag med brudarna
*Tolvslaget på stan
*Umgås med vänner


Ser framemot 2007, nytt år - nya möjligheter

                                     


a'n

a'n   a'n     a'n    

 

 

 


What if

ros• I want to be the first one who tell you this. I don´t want you to hear it from someone else. What if I should tell you the true. Should you hate me, leave me? What should you do? What if I should walk away, should you follow or stay? Still stand by my side, or leave me, that´s the cuestion. Should you ever understand?

What if I should ask, would you ever answear. If, what would you say. Would you look into my green eyes when you talked to me. If I sholud give you my hand, would you take it. Hold it tight. Would you still stand by my side, night and day? What if, what if. Would we still like each other after the confession. Will the confession change our life. Make it better, or worse. I don´t wanna lose you. But you deserve to know. When we are together, I havn´t dare to tell you. I don´t wanna destory our relation. But I don´t wanna lie when we talk about us. I want you to know everything that I am. Who I am, and who I wanna be. I can´t hide it anymore. You deserve to know. But I don´t wanna lose you. Promise me to stay. What if. What if you leave me, walk away. I would die, alone. You give me strength, hope, joy of living. Without you, life means nothing. Nothing at all. The confession. They say the truth always the best, but I hesitate. What if. Please, don´t start to cry. Promise. Alright. I wanna tell you this, because I think that you need to know. This letter maybe sounds strange, but I just want you to know. There´s nothing you can do. No forgiveness. You just have to accept it. I will always be the same girl. Nothing can change me and my feelings. Especially not the way I feel for you. The way I feel. The way you make me feel. What if. No more what if, I need to tell you. I love you. I love you more than you could ever dream of. •   @

Helg!


Jaha, då var det sista helgen innan lovet är slut. Lovet har varit underbart skönt, har dock inte sovigt så mycket som jag hade tänkt mig. Men vem har tid att sova på ett jullov?! Julen var mysig och firades i holmsund i stugan, myss ! Tråkigt att fira jul utan snö, hoppas att man inte ska behöva uppleva det något fler år!

men nu är det dax att ta vara på de sista chanserna att fortsätta förgylla lovet !

bye bye


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!