time is life

hmhmhm, tiden bara rinner iväg, snart är det fredag, wiiie! äntligen, bara fredagarna det är värt att leva för? ja, ibland känns det så! ah, vad har man hunnit med i veckan då? solat, badat, badat, jobbat, fikat, shoppat, solat, shoppat - hmm, bara samma gammla, men jag ska inte klaga, för snart dra skolan igång ^^ huvva! men men, ändrat schema, så det ska bli chill! som sagt, utgång imorgon och det taggar vi till! ska träffa tjejerna och förfesta, äta lite gomiddag och sånt innan=) blir kalas!



hmm, vet inte vad jag ska säga?

right is wrong

when everything that felt right was wrong.

___

imorgon är en annan dag, känns riktigt skönt! idag har jag legat hemma och försökt bli friskare, men vet inte om jag riktigt lyckats med det...:/ har ialla fall lyckats styra upp, så imorgon kommer brudarna hit och äter surströmming, tror jag kommer bli riktigt härligt! trevligt att träffas och umgås, skolan börjar ju trots allt närma sig. har faktiskt varit inne och kollat mitt schema, känns ändå som en lovande höst=)

idag var en sådär deppig söndag då det regnar och alla kände att de kunde kasta allt som tyngde deras hjärtan, rakt i mitt. svårt att hålla allt ute och blir lätt att man tar åt sig andras problem och gör dom till sitt eget...är så less på allt sånt! kanske ska man sluta bry sig om allt och alla, och börja leva själv? kasta skit på nästa, och se hur den reagerar.
men tur jag har dig ialla fall, som lyssnar på mig. åh egentligen, varför pratar jag med dig för, ja du, känner jag dig? på något sätt tror jag att jag känner dig, för du verkar vara en sån person man lätt kan prata med, ringa och säga hej, stå och vänta på för att få en kram. Du verkar vara en person man vänder sig om för att titta på igen och verkligen vill minnas., måste minnas...en sån man kommer förevigt att minnas, för du har glimten i ögat!


men vad vore jag, om du vore här?

can´t find the reason to keep holding on
got to find the reason

fy på dig!

åååh, vad jag hatar mig själv för att jag aldrig tar tag i bloggandet!!!!
aja, bulgarien var ju mer än najjjjs!! underbar resa verkligen!
sommarlovet kom med en väldig fart, och har lyckats försvinna lika fort! galet!
i sommar har jag jobbat en hel del, solat de få dagar solen tittat fram, umgåtts mer vänner och festat!
det blev även en biltur ner till gbg, det uppskattades! jag lyckades även ta mig till gatufesten, riktigt lyckad kväll! annars tycker jag tiden har susat iväg och den årliga trippen till yran blev som vanligt bästa helgen på sommaren! mmoah, vad vi gillar det! galet! sen blev det en veckas återhämtning, sen var det dags för rix här hemma=) galet med folk i rörelse, men det gillar vi!

jag är nöjd med sommaren som varit och hoppas den ska fortsätta i samma takter. finns några gobitar kvar innan skolan drar igång...

men sommaren har haft sina jobbiga stunder också, stunder vi helst av allt vill glömma, men som alltid kommer leva kvar, tyvärr.
 

it´s not easy to be me!

puss