Stockholm!

aaaahh, på fredag bär det iväg till storstaden ;) längtar! kommer bli riktigt skönt att få komma iväg. Bussresan känns dryg, men det är sånt man får ta....längtar att få strosa omkring i stockholm och shoppa=) moah ! kommer bli grejt!

känns också tungt att lämna siz hemma, men hon kommer finnas med i mina tankar. (L)

The day

Dagen har kommit krypandes.....men nu är det dags. Malin ska operera knät, känns hemskt att jag inte är hemma och sitter vid hennes sida. :/
Men jag är med henne ändå, i tankarna. Lämnar henne inte, bara för att vi är flera mil ifrån varandra. Finns inte en chans! Den här dagen behöver hon allt stöd hon kan få, och jag hoppas att all här hemma tar hand om henne=) min lilla siz!

Jag finns där för dig, du finns där för mig. Alltid


Jag tror på dig, vet att du kommer klara det. Kommer vara jobbigt från början, men då är det bara att du ringer till mig så ska jag göra dig glad igen. Vi kommer ju inte ses på ett tag nu, men ser framemot morgondagen då vi ska träffas=) kommer bli så bra!  lova ya!





soooonja

Sonja


åååååh, du är underbar!

SCHLAGER

ååååh så galet skojj det var i övik !
livet är helt enkelt en schlager

och ja, jag var med i rutan, äntligen

fick bild på mig och nanne, och på mig och min sötsonya

__

tack linn, du är bäst
__

bilder kommer !

ÖVIK!

galet! ikväll bär det iväg till Övik för att se melodifestivalen live   tagggga !
bokade och bestämde igår att vi skulle fara, aja, bättre sent än aldrig

hejja hejja !

valentine


lovee 



" wanna be my valentine?"












livet

jaa, den här veckan rullar på.
har väl inte gjort så mycket, varit och tränat idag=)
gick sämst, men ändå!

imorgon är det alla hjärtans dag, blir nog en bra dag!
middag på great eastern med vänner=)
sen myspys på haga!

jo, juste! tog blodprov idag, usch det gillas icket !!
blä.

Alla hjärtans dag – en påhittad kommersiell skitdag eller ett ypperligt tillfälle att fira och visa sin kärlek?

loveAlla hjärtans dag – en påhittad kommersiell skitdag eller ett ypperligt tillfälle att fira och visa sin kärlek för andra och uppleva andras kärlek till en själv?
Båda säger jag! Visst, det ÄR en påhittad dag som enbart finns till för att affärerna ska tjäna en extra hacka på våra lättlurade, blödiga små hjärtan. Och den får oss dessutom att tro att det skulle vara mer värt att fira kärleken denna dag än någon annan. Enligt mig går det alldeles utmärkt att köpa presenter till sin älskling eller överraska med sexiga underkläder, champagne och jordgubbar en vanlig regnig tisdag i maj …

Jag tror att endera gillar man alla hjärtans dag, eller så hatar man den helt enkelt. Så är det. Det finns helt enklelt en dag på året då man vill vara allt annat än singel; nämligen alla hjärtans dag. Alla hjärtans dag är dagen med stort D. Då alla lyckligt kära ska äta en mysig middag och ge varandra choklad och rosor. Det är klart, har man någon att fira dagen med så, vad är problemet? Men sitter man ensam hemma, inser att det här är dagen man ska spendera med någon man gillar och kommer på sig själv, sittandes ensam. Då är livet inte lätt att leva.

Jag diggar killen på gallerix; \" Om jag hade någon att vara med på alla hjärtans dag, vet jag precis vad jag hade köpt. Men nu när jag inte har det så...ah, då skiter jag i allting helt enkelt\" Jag gillar ändå alla hjärtans dag. För jag menar, hur många av oss är egentligen så spontana att vi verkligen styr upp den där romantiska frukosten eller arrangerar en tantrisk afton den där regniga tisdagen?

Men mer än något så gillar jag alla tillfällen att ge presenter! Jag skiter väl i om jag är utnyttjad av kommersialismens krafter och går rakt i butikernas fällor. Jag älskar det!
Men det finns alltid ett krux vid alla högtider som innebär gåvoutbyten … Och det är vad fasiken man ska ge till pojkvännen, dejten eller någon som man hoppas på att det blir något med. Och vad fasiken vill jag ha?! Kärlek, räcker inte det?

slitet

sliten !
usch, har ingen ork kvar !
helg imorgon, då blire att dejta linn.
det blir kung ! :)

puss

Jag minns ingenting !!

Jag minns ingenting, men jag tror jag har varit i tärna med ett härligt gäng!
Säger bara, backen, bastun, fyllan, stämningen! Oj, oj, oj ! Det pratas om ett ölspel som alltid spårade ut, en vurpa i backen, borttappade nycklar, norrmänn och dans.
Men som sagt...jag minns ingenting !!